Studio Marc Drofmans

Linkedin zakelijke profielfoto

Heeft u een profielfoto nodig voor uw Linkedin, webpagina of een artikel? Wij maken zakelijke professionele profiel en portret foto's. 

Linkedin zakelijke profielfoto

Over more than 15 years of our practice, we have completed a number of projects for our clients and have helped them generate more than $15 million in revenues. Browse through our selected projects to get the idea of what we do on a daily basis.

Linkedin zakelijke profielfoto

Heeft u een profielfoto nodig voor uw Linkedin, webwebpagina of een artikel? Wij maken zakelijke professionele profiel en portret foto's. 
Nog nooit een shoot gedaan? Of vind u het spannend om te poseren? Wij coachen en begeleiden u tijdens de shoot. Fotoshoot duurt tussen de 30 en 60 minuten. Afhankelijk van het aantal achtergronden die we gaan gebruiken en aantal kledingwissels. Na de shoot gaat u samen met de fotograaf alle foto's doornemen en beginnen met de selectie procedure. Wij adviseren ook tijdens de selectie procedure welke foto's het beste bij u passen en voor welke uitstraling u moet gaan. Na de selectie worden de foto's bewerkt en geretoucheerd.


€00+ De Marc Drofmans Kwaliteitsstandaard


Zoek je en Linkedin foto? 

DE ESSENTIE VAN JOUW PERSOONLIJKHEID IN BEELD

De juiste eerste indruk door de perfecte profielfoto. Ideaal voor je website en Social media profielen.
De juiste eerste indruk door de perfecte profielfoto. Boek online je fotosessie.


Illustration

Je wordt beoordeeld op je LinkedIn profielfoto

Het eerste waar de meeste recruiters en potentiële werkgevers naar kijken op je LinkedIn-profiel is de foto, dus of je het leuk vindt of niet, hoe je eruitziet is belangrijk. Een professionele headshot kan je helpen om je droombaan te vinden, en een amateuristische of verouderde headshot kan ervoor zorgen dat je kansen misloopt. Deze FAQ's van LinkedIn helpen je om je LinkedIn-profielfoto te verbeteren.

Linkedin profielfoto zijn volgens

de statistieken van LinkedIn krijgen gebruikers met een profielfoto 21 keer meer profielweergaven en 9 keer meer connectieverzoeken. 
Niemand gaat verbinding maken met een gezichtsloos lijk.
Je kent vast wel de uitdrukking "Beoordeel een boek niet op zijn omslag!". Maar als de omslag, uw LinkedIn-profielfoto, niet aantrekkelijk en uitnodigend is, zullen de meeste mensen er nietin kijken om meer te weten te komen.
Het ligt in de aard van de mens om snel te oordelen op basis van het uiterlijk, zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Daarom is het bij het zoeken naar een baan zo belangrijk om een bijgewerkte, professionele LinkedIn-profielfoto te hebben om potentiële werkgevers te laten weten dat je betrouwbaar en intelligent bent en perfect voor de functie.
Een zakelijke profielfoto wordt gebruikt op professionele websites en sociale media als LinkedIn, om mensen te helpen jou te identificeren en te onthouden. Het is een visueel hulpmiddel om te laten zien wie je bent en wat je doet, en het kan helpen om je persoonlijkheid en professionaliteit over te brengen. Een goede zakelijke profielfoto is professioneel en gepast voor het doel waarvoor het wordt gebruikt. Het is belangrijk om een foto te gebruiken die recent is en die je op je best laat zien, zodat mensen een goed beeld van je krijgen als ze je online tegenkomen.


Gelooft u het niet? Uit een onderzoek van CareerBuilder is gebleken dat de manier waarop u zich presenteert niet alleen invloed heeft op uw vermogen om aangenomen te worden, maar ook op uw kansen om promotie te maken.
Daarom is het absoluut essentieel om een bijgewerkte professionele kopfoto van hoge kwaliteit te hebben voor uw LinkedIn-profielfoto. Je wilt recruiters aanmoedigen om te blijven kijken en je vaardigheden en ervaring te bekijken, in plaats van na een paar seconden weg te klikken.

Je wilt een goede eerste indruk maken

Tegenwoordig zullen de meeste potentiële werkgevers je online opzoeken voordat ze je ooit contacteren voor een video- of persoonlijk gesprek. Daarom moet je goed nadenken over hoe je jezelf presenteert op je LinkedIn-profiel. Je wilt je vaardigheden en ervaring laten zien en de indruk wekken dat je professioneel, intelligent en toegankelijk bent.
Dat klinkt misschien als veel werk, maar we weten allemaal dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en je profielfoto kan je helpen om de juiste indruk te geven aan rekruteerders. Je LinkedIn-afbeelding kan ook dienen als een kennismaking met andere mensen in je vakgebied en potentiële klanten, en je wilt ervoor zorgen dat die kennismaking positief is. Een selfie of wazige amateurfoto kan de indruk wekken dat u zich niet professioneel presenteert, wat potentiële werkgevers meteen kan afschrikken.

Je komt authentieker over

Een goede profielfoto laat iedereen die je profiel bekijkt weten dat je echt bent. Profielen zonder foto geven vaak de indruk dat het nep- of spamaccounts zijn, en dat is zeker niet wat je wilt dat potentiële werkgevers denken als ze je profiel zien.

Ook het ontbreken van een foto kan mensen ervan weerhouden je connectieverzoeken te accepteren. Mensen zijn tegenwoordig veel slimmer op het internet en zullen een profiel zonder foto eerder wantrouwen. Als je je netwerk op LinkedIn wilt opbouwen, wil je mensen zeker geen reden geven om je connectie niet te aanvaarden.

Je wilt je persoonlijkheid laten zien

LinkedIn profile picture Interviewers houden van LinkedIn-profielen omdat ze zo een gezicht bij de naam kunnen plaatsen voordat ze de persoon ontmoeten. Een foto geeft recruiters en potentiële werkgevers ook een idee van wat voor persoon je bent. Een selfie of bijgesneden groepsfoto kan bijvoorbeeld suggereren dat je niet veel aandacht besteedt aan details of niet erg ijverig bent in je werk, terwijl een professionele hoofdfoto iedereen die hem ziet vertelt dat je toegewijd en op je taak berekend bent.
Laat recruiters, werkgevers en al je connecties weten dat het je menens is met een hoogwaardige LinkedIn profielfoto!
Formaat foto plaatsing Social Media
De bestandsgrootte van de foto speelt een rol wanneer je het online gaat gebruiken als profielfoto. De meeste websites staan geen grote bestanden toe. Daarnaast gaat het downloaden en uploaden ervan sneller als het bestand klein is. Bovendien verkleinen Social Media de afbeeldingen toch naar kleinere resoluties, waardoor het geen zin heeft om het bestand groot op te slaan. Hieronder de afmetingen die verschillende Social Media gebruiken voor een profielfoto:

LinkedIn: 400x 400 pixels
Facebook: 180x180 pixels
Pinterest: 165 x 165 pixels
Instagram: 110 x 110 pixels
Twitter: 400 x 400 pixels

Heeft u een profielfoto nodig voor uw Linkedin, website of een artikel? Wij maken zakelijke professionele profiel en portret foto's. Nog nooit een shoot gedaan? Of vind u het spannend om te poseren? Wij coachen en begeleiden u tijdens de shoot. Fotoshoot duurt tussen de 30 en 60 minuten. Afhankelijk van het aantal achtergronden die we gaan gebruiken en aantal kledingwissels. Na de shoot gaat u samen met de fotograaf alle foto's doornemen en beginnen met de selectie procedure. Wij adviseren ook tijdens de selectie procedure welke foto's het beste bij u passen en voor welke uitstraling u moet gaan. Na de selectie worden de foto's bewerkt en geretoucheerd.